ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 4 листопада 2014 р.

04.11.2014р. Б. / На Черкащині парафія "У"ПЦ МП, із настоятелем протоієреєм, перейшла в УПЦ КП

На Черкащині парафія, УПЦ МП на чолі із настоятелем протоієреєм перейшла, в УПЦ КП. (ФОТО)На Черкащині в Монастирищенськім районі парафія Успіння Пресвятої Богородиці села Княжа Криниця із "У"ПЦ Московського Патріархату перейшла під юрисдикцію Української Православної Церкви Київського Патріархату. До об’єднання та утвердження Помісної Української Православної Церкви православну громаду села Княжа Криниця на чолі із настоятелем протоієреєм Володимиром Яворським надихнула любов до Батьківщини, до свого народу й українських воїнів, які ціною власного життя захищають Україну від російських окупантів.

1 листопада у Дмитріївську поминальну суботу митрополит Іоан із архіпастирським візитом відвідав Свято-Успенську парафію с. Княжа Криниця та звершив Божественну літургію, після якої відбулася панахида за всіх від віку спочилих християн, а особливо за воїнів, які загинули за волю та соборність України. Його Високопреосвященству співслужив настоятель парафії митрофорний протоієрей Володимир Яворський та священики Монастирищенського і Христинівського благочинь.

По завершенні літургії митрополит Іоан звернувся до громади із повчальним словом, приділивши особливу увагу розвінчуванню неправдивої пропоганди Московської Патріархії проти Української Православної Церкви Київського Патріархату, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на оф.сайт УПЦ КП.
На Черкащині парафія, УПЦ МП на чолі із настоятелем протоієреєм перейшла, в УПЦ КП. (ФОТО)
На Черкащині парафія, УПЦ МП на чолі із настоятелем протоієреєм перейшла, в УПЦ КП. (ФОТО)
На Черкащині парафія, УПЦ МП на чолі із настоятелем протоієреєм перейшла, в УПЦ КП. (ФОТО)

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар