ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 1 листопада 2014 р.

01.11.2014р. Б. / "Криза сім'ї в сучасному світі?"- жива Internet-зустріч з головою Комісії у справах родини УГКЦ (+video)

 Жива Internet-зустріч з о. Богданом Тимчишиним, головою Комісії у справах родини УГКЦ, на тему "Криза сім'ї в сучасному світі?"

Більшість сімей нині в Україні, на превеликий жаль, розпадається. Більшість дітей росте в неповних сім’ях, не маючи прикладу доброї родини. Повна свобода в діях, жодних обмежень, жодних умовностей – головний критерій "сімейного щастя" сучасної людини.

А що каже з цього приводу Церква? Папа Франциск скликав надзвичайну сесію Папського Синоду, щоб обговорити виклики сучасної сім'ї, а також виклики, які постають перед Церквою в цій царині. Дехто говорив, що Католицька Церква, мовляв, готова до "революційних зрушень", до того, щоб іти назустріч "світові".

Чи це дійсно так? Про що насправді говорилося на Папському Синоді? Що діється із сучасною сім’єю? Як Церква дивиться на подружнє життя? На ці, а також інші запитання, і відповідає о. Богдан.


Джерело: КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар