ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 3 вересня 2014 р.

03.09.2014р. Б. / Невідомі затримали священика і групу парафіян із Євпаторії

о. Богдан Костецький
Вчора, 2 вересня, священик УГКЦ із Євпаторії о. Богдан Костецький виїхав із групою парафіян (15 осіб) до Ялти і з ними було втрачено зв’язок.
 
Пізно увечері о. Богдан мобільним телефоном повідомив іншого священика УГКЦ, о. Миколу Гаврилюка, що їх затримали невідомі й вони перебувають у якомусь підвалі. Його допит мав відбутися о 02:30 хв., відтоді він на зв’язок не виходить. 

Дружині, яка перебуває в Євпаторії, місцезнаходження о. Богдана невідоме. 

Як розповів о. Микола, після російської анексії Криму священики УГКЦ на певний час залишили півострів, але в кінці квітня о. Богдан повернувся до своєї парафії. Відтоді він постійно відчував, що за ним слідкують, телефонні розмови прослуховують. Декілька разів його викликали на розмови у відділення ФСБ. Серед іншого, його розпитували про ставлення до Митрополита Андрея Шептицького

Причини вчорашнього затримання о. Богдана і його парафіян — невідомі. 

За матеріалами: РІСУ

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар