ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 11 серпня 2014 р.

11.08.2014р. Б. / Запрошення Блаженнішого Святослава на прощу до Патріаршого собору у Києві (ВІДЕО)

Запрошення Блаженнішого Святослава на прощу до Патріаршого собору у КиєвіНапередодні свята Преображення Господнього, УГКЦ буде святкувати першу річницю освячення цього собору. Таким чином, відповідно до рішення Синоду Єпископів УГКЦ, відбудеться проща до цього храму.

«Будемо літургійно святкувати це свято оновлення нашого храму. З цієї нагоди запрошую усіх вірних і тих, хто відчуває себе духовно пов’язаним із цим осердям українського світу, прибути сюди і відчути, як б’ється серце нашої Церкви у Києві на берегах Дніпра», – сказав Блаженніший Святослав.

Як повідомляв Християнський портал КІРІОС, 16-17 серпня 2014 року відбудеться II Всецерковна проща до Патріаршого собору Воскресіння Христового в Києві. Програма паломництва цього разу розпочнеться з відкриття у крипті собору виставки, присвяченої 25-річчю виходу УГКЦ з підпілля. Завершиться проща у неділю, 17 серпня, Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолить Патріарх УГКЦ Блаженніший Святослав. Після цього освятять воду в Дніпрі.



Джерело:   КІРІОС 

Немає коментарів:

Дописати коментар