ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 24 червня 2014 р.

24.06.2014р. Б. / Патріарх Святослав перебуває з робочим візитом у Ватикані

Патріарх Святослав перебуває з робочим візитом у ВатиканіБлаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, цими днями перебуває з робочим візитом у Ватикані для участі у 87-й зустрічі Ради організацій Конгрегації для Східних Церков (РОАКО). У центрі уваги зустрічі ситуація в Україні, Румунії, Сирії та у Святій Землі. Її учасники матимуть аудієнцію у Святішого Отця Франциска, Папи Римського. В асамблеї бере участь також архиєпископ Томас Едвард Ґалліксон, Апостольський нунцій в Україні.

Сьогодні вранці на гробі святого Івана Павла ІІ, разом з представниками інших Східних Церков, Глава УГКЦ співслужив Літургію, яку очолив кардинал Леонардо Сандрі, Префект Конгрегації для Східних Церков,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Департамент інформації УГКЦ.

Після обіду розпочнуться робочі засідання, на яких особливу увагу буде звернено на життя Греко-Католицьких Церков в Україні та Румунії.

Додамо, що РОАКО є органом, який діє при Конгрегації для Східних Церков та об’єднує різні доброчинні організації, які підтримують душпастирську діяльність Східних Церков. Одним з пріоритетних напрямків діяльності цієї організації є надання стипендій для закордонних студій семінаристам Східних Церков та розвиток соціальних структур.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар