ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 21 травня 2014 р.

21.05.2014р. Б. / Християн хочуть вдягнути у намордник, — Георг Генсвайн

Георг Генсвайн
Префект Папського Дому архиєпископ Георг Генсвайн закидає політикам Євросоюзу, що вони мовчать, коли нападають на християнські цінності та символи, коли паплюжать святині і парафіяльні будинки.
 
Секретар Папи-емерита Бенедикта XVІ виголосив конференцію на тему християн, які страждають за віру у сучасній Європі. 

На думку архиєпископа Генсвайна, антисемітські та ісламофобські вчинки чи вислови медіа й політики слушно критикують, але християн ніхто не захищає. Саме християнам у Європі сьогодні не вистачає співчуття і толерантності.

Архиєпископ згадав новий звіт Організації з безпеки і співробітництва в Європі на тему ненависті. З нього виникає, що християни часто стають жертвами нетерпимості. «Де реакція наших політиків?», — запитує ієрарх. 

На думку архиєпископа Генсвайна, в Євросоюзі розвивається воюючий секуляризм і дехто хоче вдягнути християн у намордники, випхати релігію на узбіччя, атакувати сім’ю, яка є фундаментом суспільства. 

Європейський континент не зможе жити, якщо відірветься від християнських коренів, тому що це позбавить його душі, — переконаний архиєпископ. 

За матеріалами: wiara.pl 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар