ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 1 травня 2014 р.

01.05.2014р. Б. / Хлопчик довів до сказу свого викрадача релігійними піснями і змусив відпустити (+video)

Віллі Майрік і Єзекія Уокер
Зловмисник, особа якого поки не встановлена​, викрав 9-річного Віллі Майріка з Атланти, штат Джорджія, але передумав і відпустив дитину. Школяр протягом трьох годин співав євангельські гімни і довів викрадача спочатку до сказу, а потім до каяття.
 
Віллі Майрік вигулював свою собаку, коли його затягнув у машину невідомий чоловік і почав кудись везти, наказавши мовчати. Школяр не послухався і став співати в машині євангельську пісню «Every Praise», незважаючи на погрози та прокльони злочинця. 

У результаті чоловік не витримав і виштовхав дитину з машини на околиці Атланти. Наостанок викрадач наказав Віллі «нікому нічого не говорити». 

Дитина не постраждала і благополучно повернувся до батьків. Поліція веде пошуки злочинця, зі слів Віллі був створений фоторобот. 

Дізнавшись про подію, винахідливого Майріка особисто привітав з порятунком відомий виконавець пісні «Every Praise» Єзекія Уокер. Співак спеціально прибув до Атланти з Нью Йорка. Він і Віллі дуетом заспівали «Every Praise» під овації прихожан місцевої баптистської церкви. 

Уокер каже, що він вірить, що Бог говорив через нього, щоб врятувати життя хлопчика.


Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар