ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 13 березня 2014 р.

13.03.2014р. Б. / Патріарх Святослав провів зустріч з міністром оборони України


Патріарх Святослав провів зустріч з міністром оборони України12 березня 2014 року Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, зустрівся із міністром оборони України Ігорем Тенюхом. Захід відбулася на прохання Предстоятеля Церкви. На ній були присутні владика Михайло (Колтун), керівник Департаменту душпастирства силових структур Патріаршої курії УГКЦ, та о. Любомир Яворський, його заступник.

Блаженніший Святослав запевнив Міністра у підтримці військових з боку УГКЦ: «Ми будемо присутні разом із військовиками і будемо їх підтримувати, хоч би де вони були». Крім цього, обговорювалися можливості капеланського служіння у різних точках дислокації військовиків.

Додамо, що нещодавно Міністр оборони надіслав листа на ім’я Верховного Архієпископа УГКЦ із словами подяки за те, що Церква присутня серед військових.

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Департамент інформації УГКЦ.

Джерело: КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар