ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 15 січня 2014 р.

15.01.2014р. Б. / Міністерство культури в погрозах УГКЦ прикривається СБУ та сектою Догнала, як її підрозділом

Міністерство культури України Кохан погрожує Українській греко-католицькій церкві через скарги, які їм надійшли від представників секти Догнала,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на MAYDAN.LVIV.

Про це заявив директор департаменту з питань релігій та національностей Міністерства культури України Михайло Мошкола.

Зокрема, відповідаючи на питання, хто саме звертався зі скаргами на богослужіння без дозволу, представник Мінкульту відповів: «В основному це були правовірні греко-католики (Українська правовірна греко-католицька церква, УПГКЦ). Це ті, які у Львівській області, не зареєстровані. Це колишні члени УГКЦ, які відійшли від неї, критикують церкву. Вони зверталися до нас. Якщо є звернення, ми повинні діяти».

Як вже повідомляв сьогодні Християнський портал КІРІОС, відреагувавши на скаргу «догналітів» на богослужіння настоятелів УГКЦ на Євромайдані, міністерство погрожує, що це може навіть «слугувати підставою для порушення перед судом питання про припинення діяльності відповідних релігійних організацій».

Варто відзначити, що УПГКЦ відома в Україні також як група Догнала, незареєстрована в Україні релігійна організація. Фахівці греко-католицької церкви характеризують УПГКЦ, як «тоталітарну секту».

Незважаючи на рішення української феміди, Догнал безперешкодно "проповідує" і проводить "богослужіння" нині біля стін Софії Київської на Володимирській гірці та організовує хресні ходи столичними вулицями.

Джерело:  КІРІОС

=========

Мінкультури визнало догналівців підрозділом СБУ?

Як ми вже повідомляли  директор департаменту з питань релігій і національностей Міністерства культури України Михайло Мошкола заявив, що листа з погрозами зняти УГКЦ з державної реєстрації Міністерство надіслало Главі УГКЦ Блаженнішому Святославу після звернень до Міністерства зі сторони тоталітарної секти догналівців.

Сьогодні ж від журналіста Олександра Аронця надійшла інформація, яку він оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці, що представники Міністерства культури визнали, що тиск на УГКЦ був замовлений СБУ.

Чи це означає що небезпечна секта є підрозділом державної служби безпеки...?!

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар