ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 8 січня 2014 р.

08.01.2014р. Б. / В Іспанії заборонили аборти


В Іспанії заборонили аборти«Закон про захист прав зачатої і вагітної жінки» на вимогу іспанських католиків прийнятий в Іспанії.

Рада Міністрів Іспанії ухвалила новий закон - «Закон про захист прав зачаття і вагітність Жінки», яким планує заборонити в країні аборти і захистити ненароджених немовлят. Тепер очікується голосування в Конгресі Іспанії, де правляча консервативна Народна партія становить більшість,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на "Православіє".

Противник національного духу Іспанії - попередній уряд соціалістів прийняв в 2010 році закон, який дозволяв жінкам переривати вагітність до 14 тижнів - або до 22 тижнів у тому випадку, якщо зародок має серйозні генетичні аномалії (як це прийнято в більшості європейських країн). Правляча Народна партія, яка прийшла до влади в грудні місяці і має абсолютну більшість в іспанському парламенті, планує впровадити закон, який скасує вбивчий закон соціалістів. 

Зокрема, міністр юстиції Іспанії Альберто Руїс - Гальярдон оголосив про свою незгоду з чинним законодавством. «Не можу зрозуміти, як припинили захищати зародок, дозволяючи аборти тільки тому , що є якийсь порок або генетичне порушення», - заявив Руїс - Гальярдон у своєму інтерв'ю газеті La Razon.

Новий закон офіційно називається «Закон про захист прав зачаття і вагітність Жінки». Іспанія вирішила взяти курс на «захист людського життя з моменту зачаття». Аборт більше не буде правом жінки, а знову буде кримінальним злочином, покарання за який можна уникнути в тому випадку, якщо будуть в наявності передбачені законом винятки. 

Напередодні в Іспанії активізували свою діяльність противники абортів, яких підтримує Католицька Церква в Іспанії. По Мадриду прокотилися мільйонні демонстрації на захист сім'ї та віри. Суспільство розколоте новим законом на дві нерівні частини. Йде боротьба соціологічних опитувань. Як свідчить опитування агентства Metroscopia, 81 % іспанців проти зміни абортного законодавства. Водночас тут є величезне політичне і економічне - католицьке лобі - організація Opus Dei , яка легко може вивести на вулиці Мадрида до двох мільйонів осіб на підтримку заборони абортів.

Джерело: КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар