ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 6 січня 2013 р.

06.01.2013р. Б. / Прямі трансляції Різдвяних богослужінь в ефірі українського телебачення

В часі одного із найвеличніших християнських свят промовляємо: Христос ся рождає! Славімо Його!
 
Перший Національний телеканал України запрошує долучитися до урочистого празника Різдва і переглянути кількагодинні прямі трансляції з Собору Святого Василія у Києві та почути привітання і благословення Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава.  
 
6 січня, 18:15–Трансляція Великого Повечір’я з литією і мирування (благословення просфор на Святу Вечерю).
 
7 січня, 09:00– Трансляція урочистої Архиєрейської Літургії св. Василія Великого. 
 
Священнодійство коментують: керівник департаменту інформації УГКЦ о. Ігор Яців та головний редактор Першого Національного Христина Стебельська.
 
Рівно ж, 7 січня о 8.00 год. в ефірі 12 каналу Львівської обласної державної телерадіокомпанії розпочнеться пряма трансляція Різдвяного Богослужіння з Архикатедрального собору Святого Юра у Львові, яке очолить Високопреосвященний Митрополит Львівський владика Ігор у співслужінні з духовенством Архиєпархії. Коментуватиме торжественне Богослуження о. Павло Дроздяк, прес-секретар Львівської Архиєпархії.
 
Джерела: http://www.ugcc.lviv.ua

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар