ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 13 грудня 2012 р.

13.12.2012р. Б. / 70-75% людей, переслідуваних за віру – це християни




«Якщо десь спалили Коран, мусульмани виходять на вулиці, коли ж горять християни, ніхто не виступить проти насильства». Темі переслідування християн була присвячена конференція, яка нещодавно відбулась і Відні.
 
На думку правозахисників, дискримінація та насильство щодо послідовників Христа набирає обертів. Християнство є найпоширенішоюі найбільш переслідуваною релігією у світі: 70 - 75% людей, переслідуваних за віру - це християни. 

Сабатіні Джеймс, автор книги про відносини між мусульманами та християнами, яка сама перейшла з ісламу у християнство, заявила, що «якщо десь спалили Коран, мусульмани виходять на вулиці, коли ж горять християни, ніхто не виступить проти насильства». 

Герберт Рехбергер з організації «Допомога Церкві в потребі» розповів про становище християн в Пакистані, назвавши 2011-2012 роки найкривавішими і трагічними для них в історії країни.

Не залишилася без уваги тема Єгипту і становище християн в країні. Експерти відзначили, що, незважаючи на відсутність організованого переслідування, рівень дискримінації християн тут значно виріс останнім часом. Прихід до влади «братів-мусульман» погіршив становище віруючих. 


За матеріалами: Katolik.ru 

Джерело:      КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар