ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 22 листопада 2012 р.



Оголошення 

Слава Ісусу Христу!

Релігійна громада  Преображення Господнього УГКЦ м. Дніпродзержинська  проводить    захід  із  вшанування  пам'яті  жертв голодомору-геноциду  українців 1932-1933рр .

"В  1932–1933 роках ,  був навмисно зорганізований радянською владою голод  , що призвів до багатомільйонних людських втрат у сільській місцевості на території України та Кубані, переважну більшість населення якої становили українці".

Ви можете долучитися до вшанування пам'яті невинно заморених голодом найперше взявши участь у молитві за померлих, яка відбувається в  храмі на території будівництва (пр. Комсомольський , 1А), а також склавши посильну пожертву на свічку пам'яті, яка буде запалена  в суботу 24 листопада о 16:00 год. біля хреста.

Заохочуємо Вас також запалити свічку в вікнах своїх осель в день скорботи 24 листопада о 16:00 год. - це буде знак того, що Ви пам'ятаєте і молитися за них.

"Упокой Господи душі невинно заморених голодом"

Немає коментарів:

Дописати коментар