ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 26 жовтня 2012 р.

26.10.2012р. Б. / В Ірландії – рекордна кількість католиків


Рекордну за всю історію Ірландії кількість католиків – 3 860 000 – зареєструвало Центральне статистичне управління країни під час недавнього перепису населення. 
 
Експерти відзначають, що зростання католиків в Ірландії пов'язане не з більшою народжуваністю самих ірландців, а переважно з трудовою міграцією після 2004 року, коли ринок праці країни відкрився для громадян нових держав-членів Європейського Союзу. На заробітки в Ірландію приїхали в основному католики з Польщі та Словаччини, яких тут вже сотні тисяч. 

Разом з тим в процентному співвідношенні частка католиків в ірландському суспільстві знизилася і становить зараз 84%. Експерти пов'язують це із зростанням кількості людей, що не відносять себе до жодної релігії. Їх кількість порівняно з 1991 роком зросла в чотири рази і становить зараз 277 000 чоловік. Крім того, перепис населення зареєстрував в Ірландії 49 000 мусульман, 45 000 православних, 14 тисяч протестантів і 10 тисяч індуїстів. 


За матеріалами: procatholic.ru 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар