ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятниця, 24 червня 2011 р.

24.06.2011р. Б. / Вчора в Луганську наочно показали, як міліція катує людей (ВІДЕО)

гестапівці
23 червня в Луганську відбулася наочна виставка-акція, присвячена тортурам в міліції.

Організаторами акції виступили "Українська Гельсінська спілка з прав людини", "Харківська правозахисна група", "Фундація Регіональних Ініціатив" та "Дорожній контроль".
Захід відбувся 23 червня біля стін Державної прокуратури і буде присвячений Міжнародному дню проти тортур. Аналогічні акції в цей же день будуть проведені в Харкові, Сімферополі, Чернігові, Донецьку, та інших містах України.
У рамках акції організатори ознайомили представників прокуратури з сучасними знаряддями тортур, які застосовують українські міліціонери.
Експонати, які представлені під час виставки, унікальні тим, що виготовлені вони із звичайних речей, які застосовуються в побуті.
Експертами з їх підготовки виступили колишні працівники міліції та адвокати

Відеозапис катувань людей "лівоохоронцями" (червоними гестапівцями) у місті Луганську:



Джерело:
ЛУГАНСЬК

"...виготовлені вони із звичайних речей, які застосовуються в побуті..."
Свого часу, ще в 1996, ваш покірний слуга теж мав нагоду побувати в тих застінках та скуштувати на власній шкірі гостинність наших лівоохоронців настільки, що навіть був на "порозі" і бачив Господа нашого Ісуса Христа...

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

P.S. Якщо комусь з вас потрібні подробиці того перебування на "порозі", то питайте в о. Онуфрія ЧСВВ або в професора Сергія Квіта НАУ КМА, вони записали те все по "свіжій пам'яті"...

Немає коментарів:

Дописати коментар