ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середа, 20 листопада 2013 р.

20.11.2013р. Б. / Глобальний форум у Відні започаткував нову міжнародну ініціативу з міжрелігійного діалогу


Глобальний форум у Відні започаткував нову міжнародну ініціативу з міжрелігійного діалогуВ австрійській столиці 18-19 листопада 2013 року відбувся Глобальний Форум KAICIID, який зібрав у готелі «Хілтон» біля 500 представників різних конфесій зі всього світу, провідних експертів, політичних діячів та аналітиків.

Захід був присвячений міжрелігійному діалогу під гаслом «Образ іншого» і включав низку пленарних сесій, тематичних сесій та дискусій у робочих групах, повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на ІРС.

Під час пленарної дискусії, яка розпочалась у понеділок, вчені від п'яти світових релігій обговорили «Образ іншого» у своїх традиціях.

Наступне пленарне засідання відбулося 19 листопада за участі міністрів освіти різних держав було присвячене «Образу іншого» у сфері міжкультурної освіти. У цій дискусії взяли участь міністри Пакистану, Лівану, Саудівської Аравії, Ефіопії, Іспанії, Австрії та німецької федеральної землі Баден-Вюртемберг.

Немає коментарів:

Дописати коментар