ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середа, 23 квітня 2014 р.

23.04.2014р. Б. / Глава УГКЦ: Яким має бути новий президент?

Святослав Шевчук
У майбутнього президента України головною особистою якістю повинна бути моральність, а також відданість ідеї незалежної та єдиної України. Новий президент повинен об'єднати народ. Таку думку висловив Патріарх УГКЦ Святослав Шевчук.
 
«Насамперед, він (майбутній президент, – ред.) повинен бути моральною людиною. Моральні якості завжди на першому плані, якщо ми говоримо не про окремі дії, а про особистість як цілісність і про її справи як ціле. Навіть найкращий професіонал, що дуже добре знає свою вузьку нішу, але є корумпованою людиною, добра не принесе. Бо він як людина знищений всередині. Тому у президента, на мою думку, повинні бути в першу чергу моральні цінності». 

Крім того, на думку глави УГКЦ, сьогодні першою найважливішою рисою президента має бути його відданість ідеї незалежної, єдиної, соборної України — він повинен бути тим, хто об'єднає народ. 

«Він повинен виступити гарантом єдності. Пам'ятаю, під час конференції «Богослов'я під час Майдану» наші протестанти висловили думку, що нам треба шукати те, що у росіян зараз називають «скріпи». Те, що нас скріплює, пов'язує воєдино. Це найважливіше завдання президента», — наголосив Святослав Шевчук. 

Архиєпископ також зазначив, що новий президент повинен «стояти з народом проти корупції» та відновити здорові структури державної влади. 

«Повинно утвердитися верховенство права. Якщо, як і колись, буде верховенство права багатого і сильного над правом слабкого і бідного, думаю, всі швидко відчують, що ідеали Майдану зраджені» — резюмував він. 

За матеріалами: ZAXID.NET 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар