ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

субота, 9 липня 2011 р.

09.07.2011р. Б. / Янукович присвоїв звання Героя главі ПЦвУ МП

вар'ят
Президент Віктор Янукович присвоїв звання Героя України предстоятелю Української православної церкви Московського патріархату митрополитові Володимиру. Про це журналістам повідомив прес-секретар предстоятеля УПЦ (МП), протоієрей Георгій Коваленко.

«Нам було дуже приємно почути, що під час проведення собору (7 липня) мав місце телефонний дзвінок одному з архієреїв. Президент особисто подзвонив і повідомив, що блаженнійшого визнано гідним звання Героя України», - зазначив він.
У свою чергу митрополит висловив подяку президентові.
«Це дуже приємно. Я дякую президентові й запевняю, що це велика нагорода, але це не моє досягнення. Це духівництво й епіскопат, які мене підтримують і які із мною працюют», - додав він.
За даними прес-служби УПЦ (МП), вручення нагороди пройде в суботу, 9 липня.
Нагадаємо, Янукович 23 листопада 2010 року нагородив Володимира орденом Свободи.

Джерела:


"...Президент особисто подзвонив і повідомив, що блаженнійшого визнано гідним звання «Героя» України..."
"Наш", так званий президент, чинячи чергову дурницю, мабуть таки скочив через голову, бо треба було цим званням спочатку відзначити Кірюшу, а вже потім тільки Вову. Маю надію, що хтось краще прокоментує цю подію, бо в мене через брак слів, є лише епітети...

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар