ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 1 березня 2011 р.

01.03.2011р. Б. / Цього тижня депутати визначаться щодо проведення парламентських слухань з питань державно-церковних відносин

зРада

КИЇВ – Протягом поточного пленарного тижня Верховна Рада запланувала розглянути низку законодавчих ініціатив зі сфери забезпечення права на свободу віросповідання, повідомляє Інститут релігійної свободи.

У четвер, 3 березня, парламентарі планують розглянути проект постанови №8103 про парламентські слухання на тему «Державно-церковний діалог як важливий чинник міжконфесійної злагоди в Україні», який депутат Володимир Яворівський (БЮТ-Батьківщина) запропонував провести 6 квітня 2011 року.

Як повідомляв ІРС, свою ініціативу парламентар обґрунтовує тим, що “сьогодні ситуація у релігійному житті держави набула загрозливих ознак”.

Документ передбачає, що до 10 березня Кабінету Міністрів має підготувати і подати до Верховної Ради необхідні інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань та пропозиції до проекту їх рекомендацій, а також визначити доповідачів із зазначеного питання.

При цьому організаційні заходи щодо забезпечення проведення парламентських слухань пропонується покласти на Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності, керівником якого є автор ініціативи.

Нагадаємо, що 1 березня Верховна Рада прийняла у першому читанні за основу законопроект №5291, який надає фізичній особі право засновувати юридичні особи та здійснювати підприємницьку діяльність без ідентифікаційного номера у зв’язку зі своїми релігійними переконаннями.

Інститут релігійної свободи, м.Київ

Джерела:

Інститут Релігійної Свободи (ІРС УКУ)


Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар