ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

субота, 31 серпня 2013 р.

31.08.2013р. Б. / Мітинг чування як протест проти гомодиктатури

У Парижі заборонено протестувати проти «сімейної політики» уряду. Поліція не дозволила провести Мітинг чування, який 31 серпня мав був відбутися у французькій столиці.

Чування — це форма вираження протесту проти легалізації так званих «одностатевих шлюбів». Чувальники не влаштовують маніфестації, але зустрічаються в одному місці, запалюють свічки і мовчать, читають ключові для нашої цивілізації тексти, іноді співають.

Ця ініціатива спонтанно захопила практично всю Францію. У ній беруть участь, насамперед, молоді люди.

Мітинги чування відбуваються з 11 серпня, щоразу у різних містах. 29 серпня такий мітинг відбувся в Нанті. А 31 серпня запланований останній етап Мітингу в Парижі. Учасників Мітингу чування не хвилює заборона поліцейських.

«У цій країні існує свобода пересування. Мені не потрібно нічий дозвіл для того, щоб читати на вулиці тексти Камю або Бернаноса», — заявив Готьє Біс, представник учасників Мітингу.

Нагадаємо, у квітні Франція стала 14-ю країною, що легалізувала одностатеві «шлюби». Це рішення супроводжувалось багатомільйонними акціями противників закону.

За матеріалами: katolik.ru

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар