ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 25 березня 2013 р.

25.03.2013р. Б. / Хресна Дорога в снігу


Екуменічна Хресна Дорога
 
У п’ятницю, 22 березня, незважаючи на сніг та вітер в старовинній частині Кам'янця-Подільського пройшла уже традиційна Екуменічна Хресна Дорога. Понад дві години віруючі римо- та греко-католики, православні й протестанти несли великий дерев’яний хрест та роздумували над стражданнями Христа.
 
І вже традиційно в Хресній Дорозі разом з віруючими християнами пройшли представники міської влади. 

Єпископ Кам’янець-Подільської дієцезії Леон Дубравський на початку Хресної Ходи привітав усіх присутніх і закликав до спільної молитви за всіх християн, особливо за тих, хто переживає проблеми або є далеко від Бога. Кожне стояння проводили представники різних конфесій та спільнот. Під час Хресної Дороги вірні молилися в різних намірах, але найбільше про єдність усіх християн. Хрест по черзі несли священики, сестри-монахині, чоловіки, жінки, молодь, діти та різні спільноти. 

Хід завершився біля римо-католицького храму св. Миколая і всі охочі могли поцілувати хрест. На закінчення владика Леон благословив усіх присутніх і запросив на наступну Хресну Дорогу, яка відбудеться наступного року у п'ятницю перед Вербною Неділею. 

Екуменічна Хресна Дорога 

Екуменічна Хресна Дорога 

Екуменічна Хресна Дорога
 

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар