ЛЮБОВ


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 26 лютого 2013 р.

26.02.2013р. Б. / Тижневий огляд: життя УГКЦ (18.02. -- 24.02.)


 На прес-конференції Владика Кен сказав, що він приїхав для того, щоб помолитися разом із сумчанами та повідомив про те, що цього дня у всіх греко-католицьких церквах у Ванкувері (Канада) вірні моляться за м. Суми та його жителів. Про це повідомляє прес-служба Харківського вікаріату Донецько-Харківського екзархату УГКЦ.
 
18 лютого 2013 року в резиденції Патріарха УГКЦ (Княжичі) відбулась зустріч братів-новиків Крехівського монастиря з Блаженнішим Святославом. Отець Йосафат Коваль, ЧСВВ, соцій новіціату, від імені ченців привітав Блаженнішого та вручив запрошення на відпуст до Крехова, який відбуватиметься наприкінці травня.

Блаженніший Святослав зауважив, що такого роду зустріч відбувається вперше у його резиденції.
 
20 лютого 2013 року в Києві завершилася дводенна конференція "Потреба молоді – виклик для Церкви", органiзована Комiсiєю УГКЦ у справах родини та присвячена комплексній підготовці молоді до таїнства Подружжя. Про це повідомили в Комісії УГКЦ у справах родини.
 
Також день 20 лютого проголошено Організацією Об’єднаних Націй (ООН), починаючи із 2009 року, Всесвітнім днем Соціальної Справедливості. Минулого року указом президента цей день започатковано відзначати і в Україні. З цієї нагоди Комісія УГКЦ Справедливість і Мир у співпраці із Громадською молодіжною організацією «Українська Молодь Христові» провели у місті Львові Акцію «День справедливості» у рамках проекту «Демократичні цінності студентської молоді».
 

У молитовному заході взяли участь курсанти та офіцери Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на чолі з генерал-лейтенантом Павлом Ткачуком.

Звертаючись до військовослужбовців, єпископ Михаїл Колтун, керівник Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України, наголосив: «Поминаючи захисників Вітчизни усіх історичних періодів, ми молимося за них».
 

Патріарх Української Греко-Католицької Церкви під час Богослужіння звершив поставлення у диякони чотирьох піддияконів: двох представників Львівської та двох семінаристів Івано-Франківської семінарій.
 

Проповідь Глави УГКЦ на Неділю митаря і фарисея

Екологічна проповідь на неділю митаря і фарисея

 
Також до вашої уваги:

Глава УГКЦ: «Ми народ, у якого вкрали історію»

«Патріарший собор - видимий знак невидимої дійсності, який ми залишимо нащадкам на підтвердження своєї віри в Бога», - Глава УГКЦ

 

Сьогодні важливо зберегти віру в Божу любов,- владика Гліб Лончина. Розмова з владикою Глібом (Лончиною), апостольським екзархом для українців Великобританії, скаутським владикою

 
Анонси:
26 лютого 2013 року в Архикатедральному Митрополичому соборі Святого Юра УГКЦ, що у Львові, відбудеться Архиєрейська Божественна Літургія з нагоди 80-ліття Блаженнішого Любомира Гузара, Архиєпископа-емерита УГКЦ. Розпочнеться Літургія о 10.00 і її очолить Блаженніший Святослав Шевчук, Патріарх УГКЦ, та Владики Синоду Єпископів УГКЦ.
 
До творення Молодіжного Катехизму запрошує усіх молодих людей Блаженніший Святослав, Патріарх Української Греко-Католицької Церкви.
 


Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар